Kaikki kokoelmatTekniset ongelmat
Kuinka lisään videotiedostoja Google Driveen?
Tekijä: Milla
Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Google Drive on tallennuspaikka, jonne voi tallentaa mm. kuvia ja videoita. Palveluun ladatut materiaalit ovat helppo jakaa haluamillesi tahoille linkin avulla.

Kirjaudu ensin Google Driveen Google-tunnuksillasi ja lataa haluamasi video/videot palveluun.

Linkin lähettäminen tietokoneella

1. Valitse jaettava videotiedosto ja klikkaa yläkulman “Hanki jaettava linkki”-ikonia (ikoni muistuttaa ketjua)

2. Kopioi linkki ja liitä se lähettämääsi viestiin

Linkin lähettäminen Android/iPhone/iPad

1. Valitse jaettava videotiedosto ja klikkaa yläkulman “...”-ikonilinkkiä”

2. Napsauta “Jaa ja vie”.

3. Valitse valikosta “Kopioi linkki leikepöydälle”

4. Liitä kopioitu linkki sähköpostiviestiisi

5. google-drive-share-mobile-1.jpg