Integraatiot
Teamtailor & Recright
Teamtailor: Integraation käyttöönotto
Päivitetty yli viikko sitten

Integraation käyttöönotto

Jotta voit ottaa integraation käyttöön, seuraathan alla olevia ohjeita.
Huomaathan, että tarvitset Recright- tilin ennen integraation aktivoimista.

Avaa Markkinapaikka/Marketplace Teamtailorissa

-> Valitse 'Videohaastattelut' vasemmalla olevasta valikosta
-> Valitse 'Recright' ja klikkaa 'Aktivoi'

Kun klikkaat 'Aktivoi'- nappia, tämä ohjaa sinut Teamtailorin asiakastukeen. He aktivoivat integraation Teamtailorissa. Jos et tiedä Teamtailorin 'Provider Key:ta', pyydä se asiakastuelta.

Huomioi: Integraatio on aktivoitu Teamtailorissa, mutta sinun tulee vielä aktivoida se erikseen vielä Recrightissa.

​Olethan yhteydessä yhteyshenkilöösi Recrightilla, jotta voit saattaa integraation aktivoimisen loppuun. Anna yhteyshenkilölle Provider Key, jonka sait Teamtailorin asiakastuelta.

​Kun Recright on aktivoinut integraation, voit aloittaa videohaastatteluiden käytön Teamtailorissa.