Rekrytoijat
Usein kysytyt kysymykset
Kuinka voin muokata videohaastattelua?

Videohaastattelun muokkaaminen

Päivitetty yli viikko sitten

Voit tehdä muutoksia videohaastatteluun mikäli hakijoita ei ole vielä kutsuttu. Hakijoiden kutsumisen jälkeen videohaastatteluun ei ole mahdollista tehdä muutoksia. Tarkistathan haastattelusi ennen kutsun lähettämistä hakijoille.

1. Voit muokata haastattelua valitsemalla ensin "Muokkaa" ja "Muokkaa haastattelua"

2. Seuraavaksi voit tehdä muutoksia haastattelulomakkeella pyydettäviin tietoihin.
    Huomioithan, että nimi ja sähköpostiosoite ovat aina pakolliset tiedot.

3. Jos haluat lisätä omat videokysymyksesi haastatteluun, scrollaa sivua alas kohtaan "Haastattelukysymykset"

Voit lisätä kysymyksiä neljällä eri tavalla:

1. Kysymyksen nauhoitus työkalun kautta kohdasta 'Nauhoita uusi kysymys'

2. Olemassa olevan videon lataaminen 'Lataa'-napin kautta laitteeltasi.

3. Aikaisemmin nauhoitetun kysymyksen valitseminen videokirjastosta. Valitse vaihtoehto 'Valitse kirjastosta' ja klikkaa lopuksi 'Lisää videot'-nappia.

4. Lisää tekstikysymys videon sijasta painamalla 'Tekstikysymys', kirjoita kysymyksesi ja klikkaa lopuksi 'Lisää'.

• Kun kysymykset ovat valmiit, muistathan vielä tarkistaa, että hakija voi/ei voi vastata videokysymykseen. Mikäli video ei sisällä kysymystä, johon hakijalta odotetaan vastausta, voit laittaa vastausmahdollisuuden pois päältä klikkaamalla pientä väkästä "Kysymykseen voi vastata"- kohdassa. Vihreä merkki tarkoittaa sitä, että kysymykseen voi vastata ja harmaa tarkoittaa sitä, että kysymykseen ei voi vastata.

• Lopuksi voit vielä järjestellä kysymykset halutessasi klikkaamalla "Järjestele kysymyksiä"- nappia.

4. Jos haluat pidentää haastattelun voimassaoloaikaa, voit tehdä sen kohdassa
    "Voimassa" Muistathan myös avata haastattelun, mikäli se on jo ehtinyt sulkeutua.