Rekrytoijat
Usein kysytyt kysymykset
Kuinka pidennän vastausaikaa hakijalle?
Päivitetty yli viikko sitten

Voit pidentää videohaastattelun vastausaikaa avaamalla ensin haastattelun tiedot Recrightissa. Valitse vasemmalla olevasta "Muokkaa"- valikosta kohta "Muokkaa haastattelua".

Voit muokata haastattelun voimassaoloaikaa kohdasta "Voimassa". Valitse tässä kohtaa päivämäärä ja kellonaika, mihin asti haluat antaa hakijalle/hakijoille aikaa vastata.

Mikäli haastattelu on jo sulkeutunut, muistathan vahvistaa haastattelun avaamisen klikkaamalla "Avata sen?"- nappia, kuten alla olevassa kuvassa.

Hakija voi tämän jälkeen avata haastattelun samasta linkistä kuin aiemmin. Mikäli haluat, voit lähettää hakijalle kutsun uudelleen valitsemalla hakijan profiilin ja klikkaamalla "Lähetä viesti" ja "Lähetä kutsu uudelleen".

Huomaathan, että hakija/hakijat eivät saa automaattista viestiä päivämäärän muuttamisesta.

Tällä hetkellä ei ole mahdollista säätää deadlinea vain yhdelle hakijalle.