Siirry pääsisältöön

Onboarding: Uusien käyttäjien lisääminen

Tämä artikkeli kertoo kuinka voit lisätä uusia käyttäjiä Onboarding- järjestelmään.

Tekijä: Support

Organisaation ensimmäinen käyttäjä luodaan Recrightin toimesta. Vain admin- käyttäjäoikeus antaa mahdollisuuden lisätä uusia käyttäjiä järjestelmään.
​
Näin lisäät uusia käyttäjiä järjestelmään:

  1. Avaa Asetukset (kts. alla oleva kuva)
    ​

  2. Selaa sivua alas "Käyttäjät" kohtaan.
    Lisää uuden käyttäjän nimi, sähköpostiosoite ja valitse käyttäjärooli.
    ​
    ​Käyttäjäroolit:
    ​
    ​Admin: Admin-käyttäjä voi hallita kaikkia yrityksen käyttäjiä (käyttäjä voi olla joko admin, HR tai esihenkilö).
    ​
    ​HR: HR-käyttäjä voi tarkastella ja hallita kaikkia työntekijöitä (perehdytettäviä).
    ​
    ​Esihenkilö: Esihenkilö voi tarkastella vain niitä perehdytettäviä työntekijöitä, joille hänet on nimetty esihenkilöksi.
    ​

  3. Voit valita, mikäli käyttäjä voi asettaa salasanan. Suosittelemme salasanan käyttöä.
    ​

  4. Klikkaa "Lisää käyttäjä"
    ​

  5. Uusi käyttäjä saa viestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen, jonka kautta hän pääsee sitä kautta kirjautumaan järjestelmään.
    ​
    Viesti, jonka käyttäjä saa ilman salasanaa:

    Viesti uudelle käyttäjälle, jonka tulee asettaa salasana:
    ​

    Viesti tulee sähköpostiosoitteesta no-reply@recrightonboarding.com
    otsikolla "Kutsu Recright onboarding työkaluun". Suosittelemme tarkistamaan myös roskapostikansion.
    ​

  6. Onboarding-järjestelmään voi kirjautua täältä.

Vastasiko tämä kysymykseesi?