Hakijat
Ennen haastattelua
Näin osallistut videohaastatteluun
Päivitetty yli viikko sitten

Tämä ohje auttaa sinua navigoimaan videohaastattelusivustolla.

Huomioithan, että tämä ohje pätee ainoastaan tavalliseen videohaastatteluun.

1. Avaa linkki haastatteluusi klikkaamalla 'Katso kysymykset', joka löytyy saamasi videohaastattelun kutsuviestin lopusta. Mikäli suora linkki ei jostain syystä toimi, voit myös kopioida alla olevan suoran linkin ja lisätä sen selaimen osoiteriville.

2. Kun avaat haastattelusivuston, saat ensimmäiseksi viestin evästeistä.

3. Kun evästeet on hyväksytty, lue ja hyväksy Tietosuojaseloste ennen kuin täytät henkilökohtaiset tietosi. Voit katsoa kysymykset läpi vasta sen jälkeen, kun tietosuojaseloste on hyväksytty.

Hyväksyt tietosuojaselosteen klikkaamalla pientä neliötä tekstin vieressä (kts. alla oleva havainnollistava kuva)

4. Täytä pakolliset tiedot sivustolle, kuten esimerkiksi nimi ja sähköpostiosoite. Huomioithan, että tähdellä merkityt (*) kentät ovat pakollisia täyttää.

5. Seuraavaksi on aika tutustua videolla esitettyihin kysymyksiin. Voit katsoa kysymykset läpi klikkaamalla pientä nuolen kuvaa videon päällä. Voit katsoa kysymykset läpi niin monta kertaa kuin haluat.

Kun olet valmis vastaamaan kysymyksiin, klikkaa "Nauhoita vastauksesi"- nappia.

6. Kun klikkaat "Nauhoita vastauksesi"- nappia, selain kysyy lupaa kameran ja mikrofonin käyttöön. Valitse "Salli". Tämän jälkeen kamera ja mikrofoni aktivoituvat ja voit aloittaa vastauksesi nauhoittamisen.

7. Kun kaikki on valmista, klikkaa "Nauhoita".

8. Laskuri laskee taaksepäin 3-2-1 ja tämän jälkeen voit vastata esitettyyn/esitettyihin kysymyksiin.

9. Klikkaa "Pysäytä", kun vastauksesi on valmis.

10. Klikkaa nuolta katsoaksesi vastauksesi.

8. Kun olet katsonut vastauksesi, tämän jälkeen voit joko klikata:

"Nauhoita uudelleen" poistaa aiemman vastauksen ja antaa sinun vastata uudelleen kysymykseen välittömästi.

"Poista otos" poistaa vastauksen.

Vastaus tallentuu automaattisesti luonnoksena sivustolle ja viimeisin versio jää näkyviin. Rekrytoija ei voi nähdä luonnoksia.

9. Kun olet tyytyväinen vastauksiisi, klikkaa "Lähetä vastaukset ja sulje haastattelu"- kohtaa ja klikkaa vielä "Vahvista". Tämän jälkeen vastauksesi on lähetetty rekrytoijalle ja ruudulle ilmestyy alla oleva näkymä. Saat myös sähköpostitse vahvistuksen videohaastattelun suorittamisesta.