Admin-käyttäjät
Organisaation videokirjasto
Päivitetty yli viikko sitten

Admin-käyttäjänä sinulla on henkilökohtaisen videokirjastosi lisäksi oikeudet hallinnoida organisaation videokirjastoa. Organisaation videokirjastoon tallennetut videot ovat organisaatiosi muiden käyttäjien käytössä. Suosittelemme, että nauhoitat tai lataat organisaation videokirjastoon esimerkkivideoita, koska ne saattavat madaltaa muiden Recright-käyttäjien kynnystä palvelun käytölle.

Lisäksi organisaation videokirjastoon kannattaa lisätä työnantajamielikuvavideo, joka kannattaa lisätä jokaisen videohaastatteluun tai työpaikkailmoituksen alkuun.

Lisää uusi video -painiketta klikkaamalla pääset lisäämään uusia videoita kirjastoon.