Rekrytoijat
ATS
Näin aloitat Recright- rekrytointijärjestelmän käytön
Päivitetty yli viikko sitten

Tervetuloa käyttäjäksi Recright ATS -järjestelmään!

Ole hyvä ja kirjaudu sisään Recrightin verkkopalveluun käyttämällä omia tunnuksiasi osoitteessa https://www.recright.com/admin/login.

Jos et ole vielä rekisteröitynyt käyttäjäksi, löydät kattavat ohjeet rekisteröitymiseen täältä.

Ohjeet rekrytointiprosessiin vaiheittain Recrightissa:

1. Luo työpaikkailmoitus Recrightissa klikkaamalla Työpaikat- rivillä "Luo uusi"

2. Täytä työpaikan tiedot

Täytä työpaikkaa koskevat perustiedot, vaatimukset ja hakuajan voimassaoloaika.

3. Lisää työpaikkailmoitukselle työnantajamielikuvavideo.

Voit lisätä työnantajamielikuvavideon myös suoraan omalta laitteeltasi tai videokirjastosta.

4. Täytä hakemuslomakkeella pyydettävät tiedot

Määrittele, mitkä tiedot ovat hakijalle pakollisia täyttää työhakemuksessa. Huomaathan, että nimi ja sähköpostiosoite ovat aina pakolliset kentät.

Tässä vaiheessa hakemusta voit myös lisätä videokysymyksen. Tämä antaa sinulle laajemman käsityksen hakijoista jo hakuvaiheessa. Voit päättää, onko videokysymys pakollinen vai vapaaehtoinen.

5. Tallenna työpaikkailmoitus

Klikkaa "Tallenna" ja tämän jälkeen työpaikkailmoituksesi on nähtävillä urasivulla. Voit jakaa työpaikkailmoituksen tämän lisäksi myös eri sosiaalisen median kanaviin.

6. Lisää kollegat rekrytointitiimiin

Lisääthän halutessasi vielä kollegat mukaan rekrytointitiimiin klikkaamalla "Muokkaa" -> "Muokkaa tiimiä" ja lisää kollegojen sähköpostiosoitteet. Mikäli kollegallasi ei vielä ole tunnuksia Recrightiin, hän saa sähköpostitse ohjeet rekisteröitymiseen.

7. Hakijoiden esittely kollegalle

Voit myös esitellä hakijan/hakijat kollegallesi käyttämällä "Esittele"- toimintoa.
    Esittele- toimintoa varten ei tarvitse luoda erillisiä tunnuksia Recrightiin, vaan vastaanottaja saa linkin, josta pääsee katsomaan valitsemasi tiedot ja videot. Linkki on voimassa oletusarvoisesti maksimissaan 10 päivää kerrallaan, mutta tätä aikaa voi muokata yrityskohtaisesti.

8. Hakemuksien hallinnointi

Voit hallinnoida työnhakijoiden hakemuksia Recrightista löytyvien rekrytointivaiheiden avulla. Voit myös tarvittaessa muokata vaiheita positiokohtaisesti. Valitse esimerkiksi kaikki “Hylätty”-vaiheessa olevat hakijat ja lähetä heille Ei kiitos -viesti joko videolla tai sähköpostilla.

Voit myös lisätä videohaastatteluvaiheen rekrytointiprosessiin. Klikkaa vain "Videohaastattelu" luodaksesi videohaastattelun. Haastattelun luomisen jälkeen voit kutsua tehtävään sopivimmat hakijat videohaastatteluun.

9. Hakijoiden arviointi

Voit arvioida hakijan osaamista ja ominaisuuksia tähtiarvioinnin avulla. Recright laskee hakijalle keskiarvon automaattisesti.

Voit lisätä myös kommenttisi ja kirjoittaa arvion hakijasta itsesi ja rekrytointitiimin nähtäville.

Tämän lisäksi voit lisätä tageja, jonka avulla voit helposti luokitella hakijoita.

10. Hakijaviestintä

Voit olla yhteydessä hakijoihin tavallisten sähköpostiviestien lisäksi myös videoviestin avulla. Voit lähettää hakijalle esimerkiksi kustomoidun ei kiitos- videon antaen samalla palautetta hakemuksesta.