Teknisk felsökning
Nätverks- eller kvalitetstestet misslyckas upprepade gånger
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du deltar i en tidsbegränsad intervju måste du utföra en nätverks- och kvalitetstest för att säkerställa att allt fungerar smidigt under din intervju.

Om testfasen fortsätter att misslyckas rekommenderar vi att du försöker följande steg:

Om nätverkstestet misslyckas:

1. Klicka på knappen 'Testa igen'

2. Den tidsbegränsade intervjun kräver en stabil internetanslutning. Vi rekommenderar att du använder en WiFi-anslutning eftersom den generellt sett är stabilare än en mobilnätanslutning.

3. Se till att din webbläsare är uppdaterad till den senaste versionen.

4. Se till att du har intervjun öppen endast i en flik.

5. Starta om webbläsaren.

6. Starta om enheten.

7. Prova med en annan webbläsare eller enhet. Kom ihåg att stänga intervjun i webbläsaren du för närvarande använder.

Om kvalitetstestet misslyckas:

1. Kontrollera att din enhet har kamera och mikrofon.

2. Kontrollera att du har gett tillstånd för Recright att använda både kamera och mikrofon.

3. Tala under hårdvarutestningen så att testet kan mäta ljudkvaliteten.

4. Se till att du kan se videostreamen och att du befinner dig i ett välbelyst utrymme.

5. Prova med en annan webbläsare/enhet. Stäng webbläsarfönstret på den tidigare enheten.

Om åtgärderna ovan inte löser problemet är orsaken förmodligen med internetanslutningen.