Teknisk felsökning
Inspelning fungerar inte med iPad/iPhone
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Problem: Svart skärm när kameran öppnas.

iPhone/iPad-appar behöver tillstånd för att använda kameran och mikrofonen. Om du har nekat appen tillgång till dessa, försök då följande:

1. Tillåt kameratillgång

2. Kopiera länken för videointervjun direkt till webbläsaren

1. Tillåt kameratillgång

Tillgång till kamera och mikrofon för Chrome- och Safari-webbläsare.

Chrome

• Öppna inställningar

• Öppna Chromes inställningar

• Tillåt kamera- och mikrofontillgång

Safari

• Öppna inställningar

• Öppna Safaris inställningar

• Tillåt kamera- och mikrofontillgång

2. Kopiera videointervjulänken till webbläsaren

Kopiera videointervjulänken från din e-post. Klistra in den direkt i webbläsarens adressfält istället för att klicka på länken i e-posten. I vissa fall kan det orsaka problem att öppna länken direkt från e-posten.