Alla samlingarTeknisk felsökning
Min enhet har inte tillräckligt plats för videon
Skrivet av Milla
Uppdaterad för mer än ett år sedan

De flesta mobila enheter sparar inspelningarna samtidigt i vår programvara och på din enhet. Om den enhet du använder har lågt minne kan det uppstå ett felmeddelande.
Problemet kan åtgärdas genom att ta bort filer från din enhet.

Om du har tillräckligt med minne på din enhet, försök rensa webbläsarens cache-minne. Starta om webbläsaren/enheten eller försök öppna videointervjun i en annan webbläsare (Chrome, Firefox, Safari, Edge) för att spela in dina svar.

Vi rekommenderar att använda Google Chrome.