Hur kan jag uppdatera mitt email address på Recright?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om användarens e-postadress har ändrats och användarnamnet behöver uppdateras rekommenderar vi att du skapar en ny användare med en ny e-postadress. Vänligen notera; de tidigare jobbannonserna/intervjuerna kommer inte automatiskt att överföras till ett nytt konto.

1. Logga in på Recright med din befintliga användare-postadress och öppna en aktiv intervju.

2. Bjud in din nya e-postadress till ett rekryteringsteam du är en del av. Klicka på "Redigera" och välj "Redigera rekryteringsteam".

3. Lägg till e-postadress till rekryteringsteamet.

4. Du kommer att få en e-postinbjudan från Recright (invitations@recright.com) med rubriken "Välkommen att granska kandidater". Skapa ett nytt lösenord och ditt nya konto är redo att användas.

5. Valfritt: När en ny användare har skapats kan du lägga till det nya kontot i befintliga intervjuer/jobbannonser genom att bjuda in till rekryteringsteam via det gamla användarkontot.

Du kan också be företagets huvudanvändare att skapa ett nytt konto till dig.

Hur laddar man upp dina videor från videobiblioteket till din nya profil?

1. Logga in på Recright med din gamla profil.

2. Öppna Kontohantering från det övre högra hörnet.

3. Klicka på "Videobibliotek".

4. Välj videon du vill flytta till ditt nya konto.

5. Klicka på "Spela".

6. Klicka på höger musknappen och spara videon på din enhet.

7. Logga in på Recright med ditt nya konto --> Kontohantering --> Videobibliotek --> Skapa ny video och ladda upp en ny video från din enhet.

8. Upprepa stegen ovan för att spara alla dina favoritvideor.