Schemalagt möte
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du vill träffa en kandidat personligen, kan du bjuda in dem till ett möte som de kan schemalägga själva. Du hittar Schemaläggningsverktyget på Recright genom att öppna kandidatens information och klicka på 'Skicka meddelande till kandidaten'. Välj alternativet 'Skicka inbjudan till schemalagt möte' och klicka på 'Fortsätt'.

Först väljer du intervjuarna för mötet och sedan ställer du in tillgängligheten genom att välja datum, tidsram och längd för mötesluckorna. Du kan också lägga till mötesplatsen.

Lägg till ett meddelande för att anpassa din inbjudan.

Kandidaten kommer att få ett e-postmeddelande för att boka mötet. När kandidaten väljer en tidslucka kommer intervjuarna att få en bekräftelse via e-post med kandidatens detaljer, och mötet kommer att visas i kalendern.