Feedback Pulse
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Feedback Pulse är ett enkelt och snabbt sätt att få feedback från dina kandidater om videointervjun.

Om ditt företag har aktiverat funktionen Feedback Pulse, kan kandidaterna efter intervjun lämna feedback om sitt deltagande i videointervjun. Feedback Pulse kommer att vara tillgängligt för kandidaterna efter att de har skickat in sina videosvar (som visas nedan)

Feedbacken från kandidaterna är anonym. Du kan se feedbackstatistiken genom att öppna videointervjun och klicka på lilla smiley-ansiktet. Feedbackstatistiken kommer att visa hur många av kandidaterna som har gett sin feedback, och procentandelen av feedbacken kan visas på smiley-ansiktena.