Hur avslutar jag mitt Recright-abonnemang?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Så här avbryter du din Recright-prenumeration:

1. Logga in på ditt Recright-konto

2. Klicka på "Kontohantering" och välj "Fakturering".

3. Klicka på "Avsluta prenumeration"

Du kan fortsätta använda Recright tills den betalda perioden har löpt ut och faktureringen upphör efter att du avslutar prenumerationen. Observera att du inte kan skapa nya intervjuer/jobbannonser efter att du har sagt upp din prenumeration. De tidigare intervjuerna är giltiga i 90 dagar.

Om du har några frågor relaterade till att avsluta din prenumeration kan du kontakta oss support(at)recright.com