Recright Liveintervju
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Liveintervju är en video-intervju som genomförs i realtid online. I liveintervjun kan flera intervjuare och kandidater delta samtidigt.

Skapa en ny intervju genom att klicka på knappen 'Skapa ny' i avsnittet Liveintervjuer.

Inställning av intervjuformulär:

1. Ange intervjuns titel.

2. Ställ in starttid och tidszon för intervjun.

3. Lägg till e-postadresser för intervjuare. Som skapare av liveintervjun kommer du att vara en intervjuare som standard. Observera att det inte är möjligt att lägga till fler intervjuare efter det att intervjun har hållits.

4. Lägg till kandidaternas e-postadresser.

5. Välj intervjuens språk, vilket även kommer att bestämma språket i inbjudningsmeddelandet.

6. Du kan ändra det förvalda inbjudningsmeddelandet innan du skickar det.

7. Skicka inbjudningar till kandidaterna genom att klicka på 'Create'.

Liveintervju:

Kandidaten kommer att få ett e-postmeddelande med en länk och en rumskod för att gå in i intervjun.

Du och kandidaten kan delta i intervjun på distans, och allt du behöver är en webbkamera eller en modern mobil enhet samt internetanslutning.

Recright Live fungerar i följande webbläsare:

• Chrome, Firefox och Safari

Stöd för mobila enheter:

• Android: Firefox och Chrome

• iPhone/iPad: Safari

När du går in i intervjun kommer systemet att kontrollera att webbläsaren och kameran/mikrofonen fungerar.

Klicka på 'Siirry haastatteluun' och vänta på att andra ansluter sig till intervjun.

Det finns möjlighet att chatta med kandidaterna i en allmän chatt, och du kan göra anteckningar som bara är synliga för dig.

Du kan också spela in intervjun genom att klicka på den röda 'Rec'-bilden. När intervjun är klar kommer inspelningen att finnas på Recrights verktygs sida för intervjuer.