Att skapa en jobbannons
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Skapa en ny jobbannons på Recright-dashboarden genom att klicka på "Skapa ny" i avsnittet Jobbpositioner.

Fyll först i grundinformationen om jobbpositionen. Ange jobbtiteln, platsen, språket för jobbannonsen, publiceringsdatumet för annonsen och slutdatumet för ansökningsperioden.

Positionen kommer automatiskt att bli offentlig på det angivna publiceringsdatumet och stänga på det angivna slutdatumet. Om du inte anger ett slutdatum kommer jobbannonsen att vara öppen tills vidare. Inkludera en jobbeskrivning i jobbannonsen, förklara vilka arbetsuppgifter som ingår och vilken lön du erbjuder. Det är också en bra idé att lägga till dina kontaktuppgifter, ifall kandidaten har frågor om positionen.

Du kan inkludera en arbetsgivarvideo i jobbannonsen. En arbetsgivarvideo är en kort beskrivning av ditt företag. Det är ett enkelt sätt att presentera er företagskultur och förbättra er image som arbetsgivare.

Därefter är det dags att bestämma vad du behöver veta om kandidaterna. Du kan göra ansökningsformulärfälten frivilliga eller obligatoriska att fylla i. Om du ber kandidaterna att skicka länkar eller bifogade filer, se till att jobbannonsen förklarar vilken ytterligare information du vill att kandidaterna ska lämna. Namn och e-post är alltid obligatoriska att fylla i. Det är också möjligt att lägga till egna frågor.

Du kan välja att ställa en videofråga i samband med en jobbannons. Detta ger dig en mer omfattande förståelse för kandidaterna redan i ansökningsstadiet.

När du har sparat jobbannonsen kan du redigera den genom att klicka på knappen 'Redigera uppgifterna'.