Kandidat hantering
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När kandidaterna har gett sina svar och alla intervjuare har lämnat sina bedömningar och kommentarer är det dags att börja välja kandidaterna. Till exempel kan du:

• Du kan organisera dem efter antalet stjärnor de har fått eller hålla dem i kronologisk ordning.

• Använd sökfunktionen för att hitta deras namn, e-postadresser eller kandidater med vissa taggar.

• Filterfunktionen gör det möjligt att filtrera kandidater baserat på exempelvis deras hemstad.

• Du kan också filtrera kandidaterna baserat på deras stadium genom att klicka på rätt stadium i processflödet.

Ändra kandidatens stadium

Du kan välja flera kandidater och ändra deras stadium, t.ex. från ny till fortsätt. Stadierna gör det lättare att hålla reda på vilka kandidater som redan har utvärderats

Kommunikation med kandidater

Genom att klicka på knappen "Skicka meddelande" hamnar du i en vy där du kan välja vilken typ av meddelande du vill skicka till kandidaterna. Till exempel kan du skicka ett videomeddelande till alla kandidater som har gått vidare till nästa omgång, eller tvärtom, till dem som inte gick vidare.

Olika statusar för kandidater

I Recright har kandidaterna olika statusar beroende på om de har blivit inbjudna, avslutat eller besökt intervjun. Nedan hittar du förklaringar:

Inbjuden = Kandidaten har blivit inbjuden till en videointervju, men har ännu inte besökt intervjun.

Avslutad = Kandidaten har avslutat intervjun, även sista besöksdatumet visas (t.ex. Sista sett 7 oktober 2022 kl. 12:40). En bild av kandidaten visas också i kandidatprofilen.

Besökt = Kandidaten har besökt videointervjun eller startat intervjun, men har inte avslutat den (t.ex. Sista sett 20 oktober 2022 kl. 08:38).