Presentera kandidater
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du genomför en videointervju och bara vill introducera några av kandidaterna för en kollega eller kund, använd 'Introducera'-funktionen.

Detta är en användbar funktion för rekryteringskonsulter eller om HR önskar göra den första kvalificeringen och endast presentera de utvalda kandidaterna för cheferna.

​Den som får en introduktionsinbjudan behöver inte skapa ett användarkonto för Recright för att utvärdera kandidaterna. Personen som får introduktionsinbjudan kommer bara att se de utvalda kandidaterna och kommer inte att kunna ändra videointervjun.

Du kan skydda introduktionsgruppen med en passkod, som du kan aktivera genom att välja alternativet innan du skickar introduktionen. Observera att passkoden kan bara användas en gång. Om du glömmer koden, generera en ny passkod och skicka introduktionerna igen.

Du kan ta bort andra intervjuare och de som bjudits in för introduktioner från intervjun genom att använda 'Redigera team' och 'Redigera introduktioner'. På så sätt kan du först introducera en kandidat för en klient och sedan till den nästa om den första inte visade intresse.

Ansökarintervjun är som standard giltig i 10 dagar, men detta kan anpassas företagsvis. Om du vill ändra detta, var vänlig kontakta support@recright.com.