Rekryteringsteam
Skrivet av Milla
Uppdaterad denna vecka

Om du inte rekryterar på egen hand är det bra att bjuda in dina kollegor att delta i bedömningen av kandidaterna. Intervjuare och de som ser svaren kommer att behöva användarkonton för Recright. Kandidater behöver inte användarkonton.

Du kan bjuda in dina kollegor att delta genom att gå till 'Redigera teamet'. Lägg till deras e-postadresser en i taget, och dina kollegor kommer att få e-postinbjudningar att bedöma kandidaterna.

Dina kollegor kan skapa sina användarkonton och lösenord när de loggar in på tjänsten för första gången.

​​Andra intervjuare kan också lägga till sina egna frågor till en videointervju så länge kandidaterna inte har blivit inbjudna ännu.

De intervjuare du bjuder in kommer att få samma användarrättigheter som dig, men som ägare av intervjun eller tjänstebefattningen kommer endast du att kunna ta bort hela intervjun eller tjänstebefattningen. Alla intervjuare kan bjuda in andra intervjuare att delta. Du kommer alltid att få e-postmeddelanden för att hålla dig informerad om vad som händer i den intervju eller tjänstebefattning du har skapat.