Registrering och inloggning
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det finns tre olika sätt att konfigurera ditt Recright-konto. Observera att registrering endast gäller rekryterare och rekryteringschef.

Om du har fått en inbjudan till en videointervju behöver du inte registrera dig.

Alternativ 1: Registrera ditt konto på vår webbplats

Observera att alternativ 1 endast är tillgängligt om du är den första Recright-användaren i din organisation. Om detta inte är tillämpligt, kontakta huvudanvändaren för din organisation eller be din kollega att lägga till dig i ett rekryteringsteam, eller kontakta oss på support(at)recright.com

1. Klicka på "Logga in" längst upp till höger hörn.

2. Klicka på 'Registrera dig' under knappen 'Logga in till tjänsten'

3. Skriv in din arbetsmejladress och klicka på 'Registrera'

4. När du har klickat på knappen 'Registrera dig' kommer du att få en länk via e-post som du kan använda för att slutföra registreringen.

5. Det sista steget är att ställa in ditt lösenord. När detta steg är klart, är din registrering avslutad.

Bra! Nu går du till www.recright.com, klickar på 'Logga in', fyller i din mejl och lösenord och klickar på 'Logga in', så är du redo att börja. Dessa artiklar kan vara till hjälp för nästa fas.

Alternativ 2: Du får en inbjudan till ett rekryteringsteam från din kollega.

Du får en e-postinbjudan till ett rekryteringsteam från din kollega.

Din kollega kan lägga till dig som medlem i rekryteringsteamet för att få din åsikt om de valda kandidaterna.

I detta fall kommer du att få en e-postinbjudan från Recright med ämnet "Välkommen att granska kandidater". Innan du får tillgång till intervjun behöver du skapa ditt konto. Följ instruktionerna i e-posten.

Alternativ 3: Huvudanvändaren i din organisation lägger till dig som Recright-användare.

Du kommer att få följande e-post (som visas nedan) för att slutföra din registrering.

Skapa ett lösenord åt dig själv (som visas nedan) och klicka på 'Logga in på tjänsten'. Efter detta kommer du att kunna logga in på Recright. Du kan komma åt din profil här.

Hur loggar man in?

Din mejladress är ditt användarkonto. När du har ditt användarkonto och lösenord kan du använda tjänsten när och var du vill! Klicka på knappen "Logga in" för att komma åt ditt konto.

Din konto

I det övre högra hörnet bredvid ditt namn hittar du inställningssymbolen. Klicka på konto hantering och du kommer att få tillgång att göra ändringar i ditt eget konto.

Du kan hitta information om ditt konto och ändra ditt lösenord på sidan 'Mitt konto' under menyn.