Hur kan jag ändra inbjudningsmejlets meddelande?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att ändra inbjudningsmejlet öppnar du först intervjuinformationen. Klicka på "Redigera" och välj 'Redigera inbjudningsmeddelandet'.

Ändra meddelandet som du vill och när du är nöjd med inbjudningsmeddelandet, klicka på 'Spara meddelande'. Nu kan du bjuda in dina kandidater till intervjun!

Om du vill spara inbjudningsmeddelandet som en mall för intervjun kan du göra det genom att välja 'Spara som mall'-knappen. Du ser den här knappen när du har ändrat inbjudningsmeddelandet.

Observera att sparade mallar bara är tillgängliga för den specifika intervjun. Ändringarna kommer inte att gälla för nya intervjuer.