Lösenord
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan ändra ditt lösenord i Recright genom att öppna "Kontohantering" och "Kontouppgifter". Välj "Byt lösenord" och ange din e-postadress.

Om du har glömt ditt lösenord och inte kan logga in kan du begära ett nytt lösenord från inloggningssidan "Glömt lösenord". Du kan beställa ett nytt lösenord därifrån.

Om du inte har fått länken till lösenordet i din e-post, kontakta oss på support(at)recright.com.