Statistik och rapportering
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med statistikverktyget, kan du se statistiken för ditt företags videointervjuer.

Om ditt företag har statistikverktyget aktiverat kan du hitta rapporteringsfunktionen genom att klicka på 'Kontohantering' i verktygsfältet.

Först, välj 'Statistics'.

Välj tidsramen för sökningen:

Nedan kan du se antalet öppna jobb, antalet jobbansökningar, videointervjuer, intervjuersvar och aktiva användare med den angivna tidsramen.

Du kan även se detaljerad statistik genom att välja 'See detailed statistics' och skapa en Excel-fil.