Användarhantering
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan hitta 'Användarhantering' under 'Kontohantering'.

Som administratör kan du här lägga till eller ta bort företagets användare och hantera deras behörigheter. Till exempel kan du hantera vem som kan skapa jobbpositioner.

Här kan du lägga till eller ta bort företagets användare och hantera deras behörigheter. Till exempel, kan du hantera vilka som kan skapa jobbpositioner.

Att lägga till en ny användare

Du kan lägga till nya användare genom att klicka på 'Lägg till nya användare' och lägga till deras e-postadress. Ange vilka behörigheter de nya användarna har. Mottagarna kommer att få ett meddelande för att skapa sina konton.

Deaktivering av ett användarkonto

Du kan deaktivera användarprofiler genom att klicka på 'Deactivera' i Actions-kolumnen. När användaren har inaktiverats kan användaren inte längre logga in på Recright.

Återaktivering av ett användarkonto

Du kan se ditt företags inaktiverade användare genom att klicka på 'Visa inaktiva användare'. Om du vill aktivera en användarprofil igen, klicka bara på 'Aktivera'.

Dolda positioner

Om det behövs kan du dölja enskilda jobbpositioner från vissa användare genom att klicka på 'Dolda positioner'-länken i Actions-kolumnen. Klicka bara på 'Dölj' och användaren kommer inte att kunna se jobbpositionen/intervjun.

Ändra företagets standardbehörigheter

Du kan hantera standardbehörigheter för användare från 'Visa företagets standardbehörigheter'-länken. När en ny användare skapas kommer de att ges företagets standardbehörigheter (t.ex. behörighet att skapa intervjuer).

Användares rättigheter

Du kan ändra en enskild användares behörigheter genom att klicka på 'Redigera användares rättigheter'. Efter det kan du välja vilka behörigheter du vill bevilja/ta bort för den användaren.

I Recright är det möjligt att tilldela följande rättigheter:

• Se alla positioner

Med denna rättighet kan användaren se alla intervjuer och jobbpositioner som skapats inom organisationen.

• Skapa jobbposition

Rättighet att skapa en jobbposition med hjälp av Recrights lätta rekryteringssystem.

• Skapa intervjuer

Rättighet att skapa Recright videointervjuer.

• Redigera företagsprofil

Möjlighet att ändra organisationsinställningar (namn, logotyp, header-banner, varumärkesinställningar, företagets rekryteringsstadier och standardkompetenser).

• Fakturering

Möjlighet att se information om företagets nuvarande avtal, såsom avtalstidpunkt, avtalsnivå, avtalspris, faktureringscykel och nästa faktureringsdatum.

• Rapportering

Möjlighet att se Recright-användning inom en specifik tidsram. Rapporteringen inkluderar detaljer som intervjuens skapare, intervjudatum, intervjunamn, antal inbjudna sökande, besökare i intervjun och antalet sökande som svarade.
    Svarsfrekvensen är också synlig.

• Användarhantering

• Möjlighet att lägga till nya Recright-användare

• Möjlighet att inaktivera Recright-konton

• Möjlighet att ändra standardföretagsrättigheter

• Möjlighet att ändra befintliga användares rättigheter

• Standardrättigheter

Rättigheter som beviljas nya Recright-användare.

Användarens e-postadress ändras

Observera att om användarens e-postadress har ändrats och användarnamnet behöver uppdateras, rekommenderar vi att du skapar ett nytt användarnamn med den nya e-postadressen. Observera att de tidigare jobbannonserna/intervjuerna inte automatiskt flyttas till det nya kontot.