Alla samlingarRekryterare och anställningscheferVideointervjuer
Inställningar för publicering av videointervju
Inställningar för publicering av videointervju
M
Skrivet av Milla
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vanligtvis bjuds endast en utvald grupp kandidater in till en videointervju. Men ibland kan du vilja skapa en offentlig intervju. Du kan göra en videointervju offentlig genom 'Publicerings inställningar'.

Du får då en länk som gör det möjligt för vem som helst att delta i videointervjun. Länken kan distribueras via sociala medier, i samband med en jobbannons eller på ditt företags karriärsida.

​Du kan också direkt bädda in en videointervju i en jobbannons. I ett sådant fall skapar du en videointervju som endast innehåller en video. Du kan bädda in intervjun genom att klicka på knappen 'Skapa inbäddningskod' och kopiera den genererade html-koden. Klistra in den på webbplatsen där du vill att kandidaterna ska se och besvara frågan.