Hur återställer man frågor för en tidsbunden videointervju?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Rekryteringsteammedlemmar i Recright kan återställa intervjuförfrågningar för kandidater i en tidsbegränsad videointervju.

1. Öppna kandidatens profil i Recright. Du kan söka efter kandidatens profil genom att använda sökfältet.

2. Välj rätt fråga. I detta exempel vill kandidaten ta om frågan "Presentation". Klicka på "Ta bort kandidatens svar".

3. Bekräfta genom att klicka på "Ok". Observera att när svaret återställs kan det inte ångras.

4. Kandidatens svar har nu tagits bort, och du kan se fältet "Inget svar".

5. Du kan bekräfta för kandidaten att svaret har tagits bort, och de kan ta om frågan.

Kandidaten behöver utföra nätverks- och kvalitetstest igen för att få tillgång till intervjuförfrågan. Kandidaten kan komma åt intervjun via samma länk som tidigare.

6. När ett videosvar har tagits bort är det synligt i kandidatens åtgärdslogg.