Hur tar man bort en kandidats information på Recright?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ibland vill kandidater få sina personliga uppgifter och videor raderade innan den automatiska lagringstiden. Så här tar du bort en kandidats information på Recright:

1. Logga in på Recright och sök efter kandidatens namn eller e-postadress med "Sök"-funktionen i det övre högra hörnet.

2. Öppna kandidatens information.

3. Scrolla ner på sidan och klicka på alternativet "Radera kandidaten".

4. Systemet kommer att fråga "Är du säker att du vill radera kandidaten?" klicka på "OK".

​Observera att när du har tagit bort en kandidats information kan det inte ångras.