Hur man modifierar en befintlig videointervju?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det är möjligt att ändra videointervjun endast om kandidaterna ännu inte har blivit inbjudna till intervjun. Kom ihåg att skicka dig själv en testinbjudan för att kontrollera att intervjun ser ut som förväntat innan du bjuder in kandidaterna.

1. För att modifiera intervjun, öppna intervjun och klicka på "Redigera" -> "Redigera uppgifterna"

2. Du kan göra ändringar i intervjuformulärets inställningar (namn och e-postadress krävs alltid).

3. Om du vill lägga till dina videofrågor, bläddra ner till "Intervjufrågor". Det finns fyra olika sätt att skapa videointervjufrågor:

• Du kan spela in intervjufrågan direkt på plats.

• Du kan ladda upp en redan befintlig video från din enhet genom att klicka på "Ladda upp".

• Du kan välja en video som du har spelat in tidigare från din videobibliotek. Välj helt enkelt den video du vill ha genom att aktivera knappen "Lägg till" och trycka på "Lägg till videpklipp".

• Du kan ha frågan som ren text istället för en video.

• När videorna är redo, kom ihåg att ange om kandidaten behöver svara på frågan. (När indikatorn är grön kan kandidaten svara på frågan, och när indikatorn är grå kan kandidaten inte svara.)

• Du kan ändra ordningen på frågorna genom att klicka på "Ordna om frågorna".

4. Om du behöver öppna intervjun/förlänga tidsfristen kan du klicka på "Öppna till" och ändra datumet. Om intervjun redan har stängts, kom ihåg att öppna den genom att klicka på "Öppna den" (som visas nedan).

5. Om du behöver stänga eller öppna intervjun igen, kan du också ändra intervjuns status.

Öppna intervjun, klicka på "Redigera" --> "Ändra status"
    Statusen "Öppen" öppnar intervjun igen och statusen "Stängd" stänger intervjun.