Notifieringar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Som rekryterare kommer du och ditt rekryteringsteam att få notifieringar via e-post när en kandidat har svarat på en videointervju. Denna funktion är aktiverad när du är utloggad från Recright.

Det finns två alternativ för denna funktion:

Alternativ 1: "Påslaget": varje användare i företaget får en notifiering via e-post när en kandidat har svarat på en intervju. Detta kan leda till onödig skräppost.

Alternativ 2: "Avslaget": ingen i företaget får notifieringar om nya videofrågor. Kandidaternas status behöver kontrolleras i kundens ATS-system. Detta är det mer populära alternativet.