Alla samlingarFAQ
Steg-för-Steg-guide
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Här är en steg-för-steg-guide för hur du navigerar genom din förinspelade intervju.

Observera att denna instruktion gäller för en vanlig videointervju.

1. Scrolla ner i inbjudningsmeddelandet och öppna länken (i slutet av inbjudningsmeddelandet) till din intervju genom att klicka på "Visa frågorna". Om länken inte fungerar, kan du kopiera länken nedan och klistra in den i URL-fältet.

2. När du kommer in på intervjusidan, kommer en popup om cookies att visas:

3. När cookies har accepterats, läs och acceptera Integritetspolicyn innan du tillhandahåller dina personuppgifter. Frågorna är tillgängliga för visning efter att Integritetspolicyn har accepterats.

För att acceptera integritetspolicyn, klicka på den lilla rutan, som visas på bilden nedan.

4. Ange den personliga information som krävs på webbsidan, såsom namn (telefonnummer osv.). Observera att fält markerade med en * asterisk är obligatoriska.

5. Nu är det dags att bekanta dig med frågorna! Du kan se frågorna genom att klicka på Play-bilden (den lilla pilen, som visas nedan). Det är möjligt att se frågorna så många gånger du vill.

6. När du är redo att börja spela in, klicka på "Spela in ditt svar".

7. När du klickar på "Spela in ditt svar" kommer webbsidan att be om tillstånd att använda din kamera och mikrofon. Välj "Tillåt". Därefter aktiveras kameran och mikrofonen på webbplatsen och du kan börja spela in.

8. När du har kontrollerat att allt är klart, klicka på "Spela in".

9. Nedtäknaren kommer att räkna 3-2-1 och sedan kan du börja svara på den presenterade frågan.

10. Klicka på "Stoppa" när du är klar med ditt svar.

11. Du kan granska ditt svar genom att klicka på den lilla pilen.

Efter detta finns det två alternativ:

"Gör om" tar bort den tidigare videon och låter dig spela in ditt svar igen direkt.

"Ta bort tagningen" tar bort ditt svar.

Du kan också lämna ditt svar som det är och det sparas som en utkastversion. Utkastversioner skickas inte till rekryteraren. Du kan återvända till din intervju senare via samma länk.

När alla dina svar är klara, kom ihåg att kontrollera att ljudet och videon fungerar. Sedan är det dags att skicka svaren till rekryteraren och avsluta intervjun genom att klicka på "Skicka svaren och slutför intervjun". Kom ihåg att vänta några sekunder och klicka på "Bekräfta".

Efter bekräftelsen kommer du att se följande skärm.