Organisationens Videobibliotek
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Som administratörsanvändare har du befogenhet att hantera företagets videobibliotek. Alla videor som sparas i företagets videobibliotek är tillgängliga för alla Recright-användare i din organisation.

Vi rekommenderar att du spelar in/laddar upp exempelvideor till företagets videobibliotek eftersom det kan uppmuntra andra att också använda plattformen.

Du kan även lägga till en arbetsgivarvideo i företagets videobibliotek. Vi rekommenderar att du lägger till arbetsgivarvideon i början av varje videointervju och jobbannons.

Du hittar videobiblioteket under Kontohantering genom att välja Videobibliotek. Där hittar du avsnittet 'Organisationens videon', som visas nedan.

Du kan lägga till nya videor i videobiblioteket genom att klicka på 'Skapa ny video', och du kan antingen spela in en video direkt på plats eller ladda upp en video från din enhet.