Organisationsinställningar för administratörsanvändare

Organisationens profil, Kompetenser, Faser, Branding

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Organisationens profil

På organisationsprofil-sidan kan du ställa in standardhuvudbanner och logotyp för jobbannonser/videointervjuer. Du kan också ställa in standardspråk och webbadress för karriärsidan om du har aktiverat jobbpositioner.

Du kan lägga till en bakgrundsbild genom att klicka på 'Lägg till bakgrundsbild'. Rekommenderad bildstorlek för baner är 1440px * 320px eller större.

Du kan lägga till en organisationslogotyp genom att klicka på 'Välj logotyp'.

Du hittar organisationsprofilen genom att öppna 'Kontohantering' och välja 'Organisationens inställningar' -> 'Organisationens profil'

Kompetenser

Här kan du definiera standardkompetenser för ditt företag som kan användas i varje jobbannons och intervju.

Du kan använda kompetenser och kompatibiliteter för att bedöma kandidaterna. Dessa värden finns på kandidatkorten och är inte synliga för kandidaterna.

Faser

Här kan du definiera standardkompetenser för ditt företag som kan användas i varje jobbannons och intervju.

Du kan använda kompetenser och kompatibiliteter för att bedöma kandidaterna. Dessa värden finns på kandidatkorten och är inte synliga för kandidaterna.

Branding

Om ditt företag har aktiverat branding kan du anpassa den visuella utformningen av intervjuer, jobbannonser och karriärsidan.

Du kan individuellt ändra typsnitt och ändra flera olika färger. Du kan se resultatet i förhandsvisningsrutan.

Observera att ändringar av varumärket inte påverkar färgerna och typsnitten på administrationsidan. De kommer dock att vara synliga för kandidaterna.