Sähköpostipohjat
Päivitetty yli viikko sitten

Admin-käyttäjänä voit luoda organisaatiokohtaisen sähköpostikutsupohjan organisaatioasetuksista. Kutsupohja on jatkossa oletusarvoisesti kaikissa tulevissa Recright- videohaastatteluissa. Kutsuviestiä voit jatkossakin muokata myös videohaastattelukohtaisesti.

1. Avaa Tiliasetukset -> Organisaation asetukset -> Sähköpostipohjat

2. Valitse viestipohjan kieli ja anna viestipohjalle nimi. Nimi ei tule näkyviin hakijoille.

3. Muokkaa kutsuviestin otsikko ja viesti. Jätäthän Recrightin teknisen tuen yhteystiedot viestipohjaan. Voit muokata myös sähköpostiviestin allekirjoituksen.

4. Esikatsele viestipohja ja klikkaa "Tallenna"

5. Sähköpostiviestien värejä voit muokata organisaation brändäysasetuksissa.

Otathan huomioon:

• Kutsuviestipohjan voi luoda ainoastaan Recrightin tiliasetuksissa. Pääset kirjautumaan Recrightiin osoitteessa https://www.recright.com/admin/fi/login pohjien luomiseksi.

• Kutsuviestipohjan voi luoda ainoastaan käyttäjä, jolla on pääsyoikeutena "yritysprofiilin muokkaus".