Admin-käyttäjät
Organisaation asetukset pääkäyttäjälle

Organisaation profiili, Rekrytointivaiheet, Kustomoitu Brändäys, Oletuskompetenssit

M
Tekijä: Milla
Päivitetty yli viikko sitten

Organisaation profiili

Organisaation profiilista voit asettaa oletusbannerin ja logon, jotka näkyvät oletusarvioisesti kaikissa organisaation työpaikkailmoituksissa/videohaastatteluissa. Voit myös asettaa urasivun oletuskielen sekä URLin, mikäli organisaatiolla on rekrytointityökalu käytössä.

Taustakuvan saat lisättyä oikeasta ylälaidasta kohdasta 'Lisää taustakuva'. Suositeltu taustakuvan koko on 1440px*320px tai korkeampi.
Logon saat lisättyä, kun klikkaat 'Valitse logo'.

Organisaation profiili löytyy kohdasta 'Tiliasetukset' -> 'Organisaation asetukset' -> 'Organisaation profiili'

Rekrytointivaiheet

Rekrytointivaiheet -kohdasta voit muokata, lisätä, järjestellä ja poistaa organisaation rekrytointivaiheita. Nämä rekrytointivaiheet tulevat oletuksena uusiin tämän organisaation alle luotuihin positioihin.

Rekrytointivaiheet auttavat hakijoiden seuraamista rekrytoinnin edetessä.

Oletuskompetenssit

Voit muokata, lisätä ja poistaa organisaation oletuskompetensseja kohdasta 'Oletuskompetenssit'. Nämä kompetenssit tulevat oletuksena kaikkiin uusiin tämän organisaation alle luotuihin positioihin.

Oletuskompetenssit ovat loistava tapa arvioida hakijoiden osaamista ja löytyvät hakijan profiilista kohdasta "Osaaminen ja ominaisuudet".

Kustomoitu brändäys

Mikäli organisaatiollasi on kustomoitu brändäys kytkettynä, voit muokata haastattelun, työpaikkailmoituksen ja urasivun visuaalista ilmettä. Voit muuttaa fonttia, sekä valita usean eri värivaihtoehdon väliltä, muutokset näkyvät esikatseluruudussa.

Huomioithan, että tekemäsi muutokset eivät vaikuta näkymään admin-sivulla vaan muutokset näkyvät ainoastaan hakijan näkymässä.