Siirry pääsisältöön

Multi-Company

M
Tekijä: Milla

Recrightin Multicompany- toiminnon avulla voit käyttää yhtä profiilia useampien organisaatioiden hallintaan. Ominaisuus on hyödyllinen esimerkiksi tilanteissa, joissa hallinnoit eri toimipisteiden haastatteluita/työpaikkailmoituksia.
​

Mikäli organisaatiossa on Multicompany- toiminto käytössä, voit vaihtaa organisaatiosta toiseen napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa rattaan kuvaa ja valitsemalla "Yritys".


​

Recright- käyttäjänä voit olla osana rekrytointitiimejä eri organisaatioissa/toimipisteissä. Huomaathan, että vain yrityksen pääkäyttäjä voi lähettää sinulle kutsun käyttäjäksi organisaatiossa.

Huom. Muistathan vaihtaa profiilisi oikean yrityksen alle luodessasi uutta videohaastattelua tai työpaikkailmoitusta!


​Superadmin-käyttäjänä voit muokata organisaatioissa seuraavia tietoja:
​

  • Organisaation profiili
    Admin-käyttäjä voi asettaa oletusbannerin ja logon työpaikkailmoituksille/videohaastatteluihin. Admin- käyttäjänä voit myös asettaa oletuskielen urasivustolle ja urasivun URL-osoitteen (jos työpaikat ovat käytössä organisaatiollasi).
    ​

  • Brändäys
    Admin-käyttäjä voi säätää visuaalista ulkoasua videohaastatteluille, työpaikkailmoituksille ja urasivulle.
    ​

  • Käyttäjien hallinta
    Admin-käyttäjä voi lisätä tai poistaa yrityksen käyttäjiä ja hallita heidän oikeuksiaan.
    ​

  • Videokirjasto
    Admin-käyttäjä voi lisätä videoita organisaation videokirjastoon. Organisaation videokirjaston videot ovat käytettävissä kaikissa uusissa videohaastatteluissa/työpaikkailmoituksissa organisaation kaikille käyttäjille.
    ​

  • Tilastot ja raportointi
    Admin-käyttäjä voi tarkastella eri toimipisteiden tilastoja. Jos haluat tarkastella kaikkia tilastoja kerralla, lataa Excel-tiedosto kaikista yrityksistä erikseen ja luo yksi tiedosto.
    ​

  • Oletuskompetenssit ja rekrytointivaiheet
    Admin-käyttäjä voi hallita oletuskompetensseja ja rekrytointivaiheita. Nämä asetukset tulevat olemaan oletuksena tulevissa työpaikkailmoituksissa ja videohaastatteluissa.
    ​

Käyttäjien hallinta


Käyttäjien hallinnassa nimen vieressä oleva "Ulkoinen käyttäjä"- merkintä kertoo, kun käyttäjä kuluu eri organisaatioon. Sinulla on pääkäyttäjänä mahdollisuus poistaa käyttäjä kyseisestä organisaatiosta. Tämä ei vaikuta käyttäjän oikeuksiin muissa organisaatioissa.
​
​Muista: Kun kutsut uuden käyttäjän toisesta organisaatiosta, hän näkyy Käyttäjähallinnassa vasta sen jälkeen, kun hän on vaihtanut salasanansa.
​
​Käyttäjien poistaminen
​
​Vain ensisijaisen yrityksen admin-käyttäjät voivat poistaa käyttäjiä.
Organisaatiosta poistettaessa käyttäjä menettää pääsyn organisaation alle luotuihin haastatteluihin/työpaikkoihin.
​

Piilotetut positiot
​

Käyttäjähallinnan Piilotetut positiot -osio, näyttää vain kyseisen yrityksen työpaikat/videohaastattelut.
​
​Käyttäjälistan lataaminen Exceliin
​
Voit ladata yrityksen käyttäjät Exceliin. Listaus sisältää myös ulkoiset käyttäjät.


Voit ottaa Multicompanyn käyttöön ottamalla yhteyttä osoitteeseen support@recright.com.

Vastasiko tämä kysymykseesi?