Integraatiot
Teamtailor & Recright
Teamtailor ja Recright - integraation opas
Päivitetty yli viikko sitten

Teamtailor- integraation kautta voit kutsua hakijat helposti Recright- videohaastatteluun.

Huom. Mikäli integraatiota ei ole vielä aktivoitu yrityksellesi, scrollaathan alas suoraan kohtaan Integraation käyttöönotto.

Integraation käyttäminen

Teamtailorin käyttäjällä täytyy olla vähintään "Johtava rekrytoija"- rooli, jotta integraation käyttö on mahdollista. Johtava rekrytoija- oikeuksilla voi luoda uusia työpaikkoja (ei julkaisua), muokata työpaikkoja sekä lisätä triggereitä. Sinulla tulee olla myös Recright- tili

Voit tarkastella ja muokata käyttäjän Teamtailor- oikeuksia valitsemalla:

->Työntekijät
-> Valitse käyttäjä
-> Asetukset
-> Rooli

1. Aloita luomalla uusi videohaastattelu Recrightissa

Kirjaudu Recrightiin käyttäjätunnuksellasi. Klikkaa etusivulla olevaa "Luo uusi"- nappia luodaksesi uuden videohaastattelun. Löydät tarkemmat ohjeet videohaastattelun luomiseen täältä.

​​​

2. Aktivoi Recright- triggeri Teamtailorissa

Luo työpaikkailmoitus Teamtailorissa ja lisää uusi triggeri klikkaamalla "Triggerit"- nappia.

Valitse tämän jälkeen "Lisää triggeri" ja "Send Recright Video Interview".

​Valitse listasta Recright- haastattelu, jonka haluat linkittää työpaikkaasi.

3. Kutsu hakijat videohaastatteluun

Siirrä hakijat Videohaastattelu- vaiheeseen.

Hakija/t saavat tämän jälkeen automaattisesti sähköpostikutsun Recright- videohaastatteluun ja heidän hakijakorttinsa päivittyvät.

Mikäli haluat muokata Recrightin oletuskutsuviestiä, kirjaudu sisään Recrightiin ja avaa haastattelun tiedot. Valitse "Muokkaa" > "Muokkaa kutsuviestiä" ja tee halutut muutokset sähköpostipohjaan. Suosittelemme tallentamaan muokkaamasi viestipohjan. Huomaathan, että viestipohja voidaan tallentaa ainoastaan kyseessä olevaan haastatteluun. Löydät lisää ohjeita täältä.

Tämän lisäksi pääkäyttäjä voi muokata oletussähköpostiviestiä Recrightissa. Tarkemmat ohjeet löydät täältä

Kun hakija on vastannut videohaastatteluun, hakijakortti päivittyy ja pääset katsomaan haastattelun linkin kautta.

Huomaathan, että käyttäjän tulee kirjautua Recrightiin omilla tunnuksilla.

Mitä henkilötietoja Teamtailor siirtää Recrightiin?

• Hakijan etunimi, sukunimi, ja puhelinnumero

• Huom. Teamtailor ei tallenna mitään henkilökohtaisia tietoja Recrightista.

Ota yhteyttä:
support@recright.com (FI, EN, SWE)