Vad är nytt på Recright?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Organisationsspecifik Inbjudningsmall för e-post (Februari 2024)

Vi har precis rullat ut en mycket efterfrågad funktion: Organisationsspecifik inbjudnings-e-postmall!

Hittills har du och dina kollegor kunnat skapa e-postmallar för inbjudningar till videointervjuer, men nu kan du designa din organisationsspecifika inbjudnings-e-postmall!

Detta gör att du kan:

• Skapa organisationsspecifika e-postinbjudningsmallar med rätt ton och alla väsentliga instruktioner.

• Förenkla inbjudningsprocessen med en förvald mall och spara värdefull tid för rekryterare.

• Behålla en professionell och enhetlig varumärkesbild för all kommunikation med kandidater genom att anpassa e-postens färger och typsnitt.

• Generera versioner av mallarna på olika språk.

Vi hoppas att du kommer att uppskatta den här förbättringen!

Nya kandidatspråk (Februari 2024)

Recright har lanserat två nya kandidatspråk: Koreanska och traditionell kinesiska!

Avancerade företagsinställningar (Februari 2024)

Med mer avancerade företagsinställningar kan du göra ändringar i följande:

• Inaktivera introducera-funktionen i ditt företag.

• Inaktivera kandidatmeddelanden i ditt företag.

• Minimal inställning av intervjublanketten (endast namn och e-postadress begärs från kandidaten).

• Inaktivera ytterligare formulärfält i ditt företag.

Kommentarer kan delas i introducera-funktionen (December 2023)

Med den här funktionen kan du dela rekryteringsteamets kommentarer med din kollega eller en kund.

Förlängd giltighetstid för introduktionslänken (December 2023)

Introduktionslänken brukade vara giltig som standard i 10 dagar, men nu kan du förlänga giltighetstiden för länken hur länge du vill!

Introduktion (December 2023)

Att säkerställa en framgångsrik introduktionsupplevelse för nya medarbetare är avgörande för vilket företag som helst. En dåligt utförd introduktionsprocess kan leda till negativa resultat, medan en välplanerad och effektiv process kan ha en betydande positiv effekt.

I den nuvarande arbetsmiljön på distans kan det vara utmanande att skapa en engagerande introduktionsprocess. På Recright erkänner vi vikten av video i introduktionen av anställda och ser enorma möjligheter.

Vi är glada att förlänga en inbjudan till pilotkunder som vill prova vår video-baserade introduktionsverktyg. Även om verktyget fortfarande är i sina tidiga stadier kommer din roll som pilotkund att vara att testa och ge värdefull feedback till Recright så att vi kan förbättra det ytterligare.

Virtuell bakgrund (Augusti 2023)

Virtuella bakgrunder för videointervjuer är en mycket efterfrågad funktion av både rekryterare och kandidater, och du kanske redan har hittat dem i Recright.

Vi är glada att introducera 28 olika bakgrunder att välja mellan - eller att sudda ut din bakgrund helt och hållet. Funktionen stöds för närvarande i de senaste versionerna av Chrome och Safari, och vi arbetar med att föra den till andra webbläsare inom kort.

Snart kommer du kunna ladda upp en anpassad bakgrund, som din organisations logotyp eller ett foto av ditt kontor, för att förstärka ditt arbetsgivarvarumärke. Vi kommer att meddela dig så snart denna möjlighet blir tillgänglig.

Observera att virtuella bakgrunder för närvarande inte är tillgängliga på mobiltelefoner eller för inbäddade visningar, men vi arbetar aktivt med att stödja inbäddade visningar snart.